På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Direktcharter till trendiga Ibiza i sommar

2015-10-26, kl. 08:52

Fritidsresors satsning på Göteborg Landvetter Airport som strategiskt viktig flygplats fortsätter. Idag släpps resor till nästa sommars nyhet Ibiza till försäljning.

Nästa sommar ökar Fritidsresor utbudet från Göteborg Landvetter Airport med direktflyg till Ibiza med åtta avgångar från 10 juni till 29 juli.

Ibiza erbjuder en kombination av sol, bad, trendigt stadsliv och inte minst ”clubbing”. Blandningen av konstnärer, hippies, kändisar och alla andra besökare ger ön en speciell multikulturell atmosfär.

– Vi vänder oss till resenärer som vill bo lugnt med tillgång till trendiga restauranger och shopping i Ibiza stad, säger Leyla Öfwerström, informatör på Fritidsresor som nyligen besökte den trendiga ön.

Fritidsresor erbjuder bland annat tre egna koncepthotell på Ibiza: Sensatori med modern semesterlyx, Scene nära restauranger och nöjesliv och SuneoClub för en prisvärd semester med all inclusive.

Charlotte Ljunggren, flygplatschef på Göteborg Landvetter Airport, välkomnar satsningen:

– Vi är glada för att Fritidsresor fortsätter öka utbudet från Göteborg Landvetter Airport. Satsningen på direktcharter till Ibiza är ett utmärkt komplement till Fritidsresors redan starka utbud från Landvetter.

Boka resan här (nytt fönster)