På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Elektronikkedjan Capi kommer till Landvetter

2013-04-04, kl. 11:21

Under maj kommer elektronikkedjan Capi att öppna en butik på Göteborg Landvetter Airport.

Capi är en holländsk elektronikkedja som specialiserat sig på att driva butiker på flygplatser och profilerar sig med att erbjuda unika shoppingupplevelser och konkurrenskraftiga priser. Capi har en stark nordisk närvaro och har varit etablerade på flygplatser sedan 1957 men kommer först nu till Sverige.

– Vi är mycket glada över att Capi öppnar på Landvetter. Vi vill kunna erbjuda våra resenärer upplevelser i form av bra och spännande shopping. Capis vision om att erbjuda det senaste produkterna till bästa möjliga pris ser vi som ett led i den satsningen, säger Roel Huinink, VD på Arlanda Schiphol Development Company AB, som ansvarar för utveckling av butiker, restauranger och kommersiell service på Göteborg Landvetter Airport och Stockholm Arlanda Airport.

Capi säljer premiumvarumärken, nischvarumärken och det egna varumärket MiTone. Capis butiker är framtagna utifrån åtta marknadskoncept som baseras på specifika köpbeteenden hos resenärer.

– Capi har länge velat etablera sig på den svenska marknaden och den spännande utvecklingen på Landvetter under de senaste åren gör vår etablering till ett strategiskt och naturligt steg, säger Peter Wiggers, VD på Capi.

Butiken på Landvetter öppnar i maj vid gate 18.