På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Här finns Sveriges bästa skobutik

2015-11-09, kl. 10:10

Göteborg Landvetter Airports skobutik Sneaky Steve å dojjor vann nyligen priset för Sveriges bästa skobutik på Habits modegala i Stockholm.

Butiken på endast 20 kvadratmeter, som precis fått en ansiktslyftning med ny inredning, prisades för att kombinera det bästa av fysisk handel och e-handel.

- Det känns helt fantastiskt! Att först få sätta dit sista skruven i vårt nya koncept och sedan flyga upp och ta emot priset, säger Sneakys ägare och grundare Peter ”Måns” Månsson.

Peter menar att deras erbjudande att gratis skicka varor inköpta på flygplatsen hem till kunder i Norden, varit väldigt lyckosamt. I kombination med ett bra personalteam som klarar av att jobba i en lite udda miljö med obekväma öppettider har Sneaky Steve’s flygplatsbutik lyckats med bedriften att bli utsedd till Sveriges bästa.

- Under 2016 är vårt mål att öppna en butik i Stockholm också, berättar Peter.
Stockholmsbutiken Luciano & Friends, Venue Retail Groups skokedja Rizzo, Skoakademien i Skövde samt Skocentrum/SkoNila i Umeå var också nominerade i Habit-galans kategori årets skobutik men fick se sig besegrade av Sneaky Steve å Dojjor.