På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Invigning av SAS förnyade lounge

2015-06-17, kl. 09:53

Onsdagen den 17 juni var det dags för invigning av SAS förnyade lounge på Göteborg Landvetter Airport.  Loungen har utökats med 120 kvadratmeter och erbjuder en helt ny interiör, nya arbetsmöjligheter och andra bekvämligheter för SAS mest frekventa kunder. Toaletter har också installerats, vilket många besökare har efterfrågat.

Den numera hela 415 kvadratmeter stora loungen är uppgraderad på alla sätt med en utökad bufféyta, nya kombinerade mötes- och arbetsrum, fler arbetsplatser och ett kids corner för de yngre resenärerna. SAS erbjuder också Travel Self Service i loungen, där kunderna själva till exempel kan boka om sina biljetter.
- I och med återöppnandet av vår lounge kan vi nu erbjuda våra kunder en bättre reseupplevelse när de reser både på inrikes- och utrikesresor från Landvetter, säger Annelie Nässén, Global Försäljningsdirektör på SAS.