På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Jorden runt direkt från Landvetter

2014-08-12, kl. 10:34

Göteborgsbaserade Scandjet introducerar en unik resesatsning. Med start direkt från Landvetter Airport reser man jorden runt på 24 dagar – i eget chartrat flygplan med ”extra allt” och maximal valuta för pengarna.

Scandjet inleder sin moderna världsomsegling med start i Göteborg 9 januari 2015, då de cirka 200 resenärerna går ombord på ett Airbus-plan och möts av piloter, besättning och reseledare som följer med hela vägen.

– Detta är en skräddarsydd helhetsupplevelse från start till mål, säger Pavel Maksimovski, vd Scandjet i Göteborg. Vi har strävat efter att skapa en jorden runt-resa med verklig guldkant, utan att det blir löjligt dyrt. Nu kan vi besöka platser som annars är nästintill omöjliga att nå med reguljärflyg för de priser vi erbjuder.

– Att kunna starta en unik jorden runt-resa från Landvetter tycker vi är ett jätteroligt initiativ från Scandjet. Vi vill vara Västsveriges port in och ut till världen, och denna fantastiska resa gör verkligen vår ambition rättvisa, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör Göteborg Landvetter Airport.

Läs mer på www.scandjet.se