På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

McDonalds i Airport City invigt

2013-10-24, kl. 11:51

Nu är McDonalds i Airport City Landvetter öppet, och kommer att så förbli – dygnet runt. Restaurangen är en av de modernaste i landet, den första i Härryda kommun och dessutom startskottet för handelsområdet i Airport City.

– Det är fantastiskt roligt att McDonalds tar nästa steg i utbyggnaden av Airport City. Restaurangen får en viktig roll med sin placering precis vid infarten till flygplatsområdet. Där blir det tillgängligt för alla som ska ut och resa, kommer tillbaka eller bara passerar på vägen mellan Västsveriges två största städer, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Den nya restaurangen är cirka 400 kvadratmeter och har 120 sittplatser. Restaurangen kommer att vara öppen dygnet runt och därmed också servera det nya, utökade frukostsortimentet som McDonald’s introducerade på alla morgonöppna restauranger i våras. Dessutom är den utrustad med en tvåfilig McDrive.

– Genom restaurangen i Airport City hoppas jag kunna fortsätta att bidra positivt till utvecklingen av regionen. Den nya restaurangen skapar cirka 55 nya jobb och jag ser fram emot att medverka till att fler ungdomar nu kan ta ett första steg in på arbetsmarknaden, säger Björn Huss, franchisetagare och ägare av McDonald’s Landvetter.

 – Vi ser med glädje fram emot att McDonald’s restaurang på ett positivt sätt ska attrahera andra spännande etableringar i Airport City, säger Jessica Waller, näringslivschef i Härryda Kommun, som klippte bandet vid invigningen.

Den 22 november invigs OKQ8 bredvid McDonalds-restaurangen.