På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

SAS förnyar lounge och service på Landvetter

2015-04-02, kl. 08:06

Under april påbörjar SAS utbyggnaden av sin lounge på Göteborg Landvetter Airport. Den nya loungen utökas med 120 kvadratmeter och erbjuder en helt ny interiör, nya arbetsmöjligheter och dessutom installeras toaletter i loungen vilket många besökare har efterfrågat. Detta betyder att SAS mest frekventa kunder får en bättre reseupplevelse när de reser både inrikes- och utrikesresor från Landvetter.

Den 415 kvadratmeter stora loungen som står klar i mitten av juni erbjuder en modern och komfortabel miljö där de resande kan jobba, ta del av förfriskningar, läsa tidningar och bara slappna av. Det finns också tillgång till mer privata arbetsrum som möjliggör för möten eller ostört arbete och runt om i loungen finns som alltid gott om eluttag, laddstationer och wifi. I tillägg kommer SAS erbjuda en möjlighet till Travel Service i loungen via ett självbetjäningsområde där kunderna till exempel kan boka om sina biljetter. SAS öppnar också en dedikerad lekyta för sina yngsta loungebesökare, ett Kids Corner.

I samband med att loungen står klar kan SAS kunder även glädjas åt att SAS inrikesflygningar i huvudsak kommer avgå från gate 17. Den utgången ligger till fördel för kunderna då den både ligger nära säkerhetskontrollerna och nära den utbyggda loungen.

– Göteborg är en viktig destination för oss och vi vill att våra kunder känner sig välkomna när de reser med oss från Landvetter. En uppgraderad lounge som erbjuder alla nödvändigheter och som dessutom ligger nära både säkerhetskontroller och gater gör att våra kunder får en mer effektiv resa när de reser med oss, säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för affärs- och produktutveckling på SAS.