På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

SAS öppnar fem nya sommardestinationer från Göteborg

2013-11-22, kl. 15:15

SAS gör sommaren 2014 en ambitiös satsning på fem nya destinationer från Göteborg Landvetter Airport. Västsvenska resenärer kommer nästa sommar kunna flyga direkt till Palma de Mallorca, Aten, Alicante, Pula och Berlin.

De nya destinationerna kommer med i SAS sommarprogram för 2014 som släpps idag. Nästa sommar kommer man med SAS från Göteborg Landvetter Airport kunna flyga direkt till några av de populäraste stränderna vid Medelhavet men också till storstäderna Berlin och Aten.

- Det är fantastiskt glädjande att vår största flygbolagsoperatör på Landvetter satsar vidare och erbjuder våra resenärer ett ännu större utbud i sommar. Vi hade ett rekordstort resande från Göteborg Landvetter Airport förra sommaren. SAS är med och skapar förutsättningar för en ny rekordsommar 2014, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Säljstart för de nya högsommarlinjerna sker successivt från 25 november.

Linjer och datum

Palma de Mallorca (2 Jul-13 Aug)

Aten (1 Jul-5 Aug)

Alicante (30 Jun-1 Nov)

Pula 1 Jul – 5 Aug)

Berlin (30 Jun-15 Aug)