På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Världens reklamplats på Göteborg Landvetter Airport

2014-05-26, kl. 08:53

Nu är den på plats! En av Västsveriges största och exklusiva reklamytor på Göteborg Landvetter Airport. 36 meter bred och 3 meter hög där analogt och digitalt material i kombination möter cirka 5 miljoner resenärer.

Reklamytan är placerad ovanför incheckningsdiskarna i den stora incheckningshallen på Landvetter. Två LED-skärmar på 6x3 meter omgärdas av tre analoga ytor på 8x3 för vepor.

– Med styrkan i att kunna kombinera statiskt material med rörlig bild kan man maximera sin impact av budskapet. Till exempel kan man bygga varumärke i det statiska materialet och följa konjunktur och trender i det digitala, säger Christer Skeppner, ansvarig för reklam på Swedavias flygplatser.

Första kunden på Landvetters största reklamplats blir Turkish Airlines.
Turkish Airlines är det flygbolag som flyger till flest länder i världen, och har blivit korat till Europas Bästa Flygbolag tre år i rad.

– Den nya reklamytan på Landvetter blir ett mycket bra sätt att marknadsföra sig på, framför allt med möjlighet att visa rörligt filmmateria, säger Mustafa Tanriverdi Turkish Airlines Göteborg.

– Vi har märkt att det finns ett stort intresse och ett tryck på platsen, säger Christer Skeppner. Vår styrka är att resenären vistas relativt länge i vår miljö. Kanske upp till 90 minuter totalt på flygplatsen.