På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Tävlingsregler

Om tävlingen

Tävlingen pågår från och med torsdagen den 21 mars 2013 till och med torsdag den 28 mars 2013. Svar som kommer in efter den 28 mars deltar inte tävlingen. Alla som har fyllt 18 år kan vara med och tävla. Anställda på Swedavia AB och Göteborg Landvetter Airport får inte delta. En jury från Swedavia utser vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren

Vinnaren kontaktas personligen senast den 12 april via det telefonnummer/den e-postadress som den tävlande angivit i tävlingsformuläret.

Om priset

Resan avser flygbiljetter för två personer tur och retur med bmi regional i ekonomiklass från Göteborg Landvetter Airport till Birmingham. Resan måste ske under perioden 13 maj–31 oktober 2013. Bokningen görs själv av vinnaren hos flygbolaget bmi regional och bokad resa kan inte ändras.

Värdet av flygbiljetterna är upp till 6 000 kronor tur och retur för två personer. Biljetterna är personliga och kan inte överlåtas, bytas mot kontanter eller annan vara. bmi regional reserverar sig för eventuella trafikprogramsförändringar. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.