På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia drop in-viger på West Pride

Kom och gift dig hos oss under West Pride! För andra året i rad bjuder Swedavia och Göteborg Landvetter Airport in till drop in-vigslar för att fira kärleken och livet. Vigselförrättare är Susanne Norman och Mona Glans, som till vardags är flygplatschefer inom Swedavia.

Foto Johan Dunder

Förra årets kärleksfest på Pride var en stor succé och därför blir det såklart en favorit i repris även i år. En nyhet är att det nu kommer att finnas två vigselförrättare från Swedavia som drop in-viger: Susanne Norman, flygplatschef för Åre Östersund Airport, och Mona Glans, flygplatschef för Ronneby Airport.

Tid och plats

Drop in-vigslarna hålls i anslutning till Regnbågsparken lördagen den 13 juni klockan 14.00–18.00 och söndagen den 14 juni klockan 12.00–14.00.

Vilka får gifta sig?

Alla par är välkomna, oavsett sexuell läggning. Den enda förutsättningen är att man har ansökt om hindersprövning hos Skatteverket, vilket man bör göra i god tid då detta brukar ta minst två veckor.

Swedavia på Pride

Swedavia medverkar sedan 2011 på Pride-festivaler runt om i landet för att stödja arbetet för alla människors lika rätt och värde, där stödet till hbtq-personer är en mycket viktig del. Samarbetet med West Pride är ett sätt att visa att Swedavia är en välkomnande arbetsgivare som är övertygad om att olikheter berikar.