På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Vigsel

  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film

Gift er på Landvetter – VIP-service hjälper gärna till och gör det till en oförglömlig upplevelse och ett minne för livet.

På Göteborg Landvetter Airport kan ni gifta er kyrkligt eller borgerligt. Oavsett vad ni väljer kan ni vara säkra på att få en upplevelse för livet.

Vigseln sker i ert privata VIP-rum där ni tas om hand av en VIP-koordinator. Ni får gärna ha med gäster och efter ceremonin har ni tillgång till ert VIP-rum  i en till två timmar, beroende på vilket vigselpaket ni väljer.

Vid önskemål kan dryck och förtäring beställas. Det går självklart bra att gifta sig på flygplatsen även om ni inte flyger iväg på bröllopsresa efteråt. Eller att enbart boka VIP-service i samband med er bröllopsresa.

Kontakt

Bokning av vigsel görs via bokningsförfrågan.

Vi kan tyvärr inte ta emot fler vigselförfrågningar för juli månad. 

Under Att gifta sig på flygplatsen och checklistan finns svar på några av de vanligaste frågorna kring vigsel på Landvetter. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta bokningen:

Telefon: 010-109 33 20
Telefontid för frågor och bokning: måndag-fredag kl. 08.00-15.30
E-post: bokning.got@swedavia.se