På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Konstnärliga shoppingpåsar på Landvetter

Motiven på Göteborg Landvetter Airports shoppingpåsar på har skapats av två svenska illustratörer som har fått göra sina egna tolkningar av Göteborg och Sverige.

Konstnärliga shoppingpåsar på Landvetter

Syftet med samarbetet med illustratörerna är att visa upp lokalanknuten konst och kultur och att man i och med påsen dessutom får med sig ett litet stycke konst från sitt besök på flygplatsen.

Den ena illustrationen är döpt till ”Fishing luck”, Fiskelycka, och är skapad av Camilla Engman från Trollhättan, som studerat konst vid Dômen School of Art och HDK i Göteborg och tidigare jobbat med bland andra Google, Converse och The New York Times.

Den andra bilden, som illustrerats av Martin Nicolausson, heter ”Coast”, Kust. Martin har en säregen stil där han blandar digitala och analoga tekniker. Han tog sin examen vid Beckmans College of Design i Stockholm och har tidigare arbetat för bland andra Absolut Vodka, Topman och The Economist.