På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Landvetters skönhetsvärld väntar på dig

  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film

Dofta, prova, känn och få expertråd innan du köper en ny parfym eller en ny foundation – och spara minst 20 % jämfört med citypris. Välkommen till Landvetters två Duty Free-butiker – skönhetsvärlden väntar på dig!

På Landvetter kan du botanisera och prova dig fram i det breda utbudet. Har du svårt att hitta rätt finns alltid ett skönhetsproffs att rådfråga, vare sig det handlar om att hitta den perfekta nyansen på läppstiftet eller en creme som får din hud att stråla. Dessutom betalar du minst 20% lägre pris jämfört med priserna i city.

Förnya din doftgarderob

Passa på att uppdatera din doftsamling. Kanske någon av de här kan passa?

Marc Jacobs Daisy Prada Candy L'eau Hermès L'ambre Des Merveilles
Marc Jacobs Daisy

EdT, 50 ml

Vårt pris SEK 519
Citypris SEK 649

Prada Candy L'eau

EdT, 50 ml

Vårt pris SEK 535
Citypris SEK 669

Hermès L'ambre Des Merveilles
EdP, 50 ml

Vårt pris SEK 669
Endast på Landvetter

Förändra looken när dag blir kväll

Glans är oumbärligt på dagen och appliceras enkelt utan spegel. Det finns många varianter; knubbiga pennor med läppstiftskonsistens men mildare färg, klassiska flytande läppglans i tub eller i förpackning med pensel.

För en perfekt kvälls- eller storstadslook grundar du läpparna med en primer. Sedan drar du konturen med en läppenna. Vill du ge intryck av fylligare läppar väljer du en nyans ljusare än ditt läppstift och lägger konturen en aning utanför läppkanten. Ett tips är att prova att applicera läppstiftet med pensel. Då får du får ett jämnt resultat och kommer åt amorbågarna utan att kladda utanför.

För ett kyssäkta resultat pudrar du lätt med ett transparent puder. Extra glameffekt? Dutta lite glans mitt på läppen, ovan och under.

Några skönhetsfavoriter

För ansiktet

En bra utslätande primer är perfekt för det snabba stadslivet. Kan användas ensam med lite puder. Det finns många märken att välja på. Clarins är en klar favorit.

Clarins
Beauty Flash Balm

Vårt pris SEK 299
Citypris SEK 405

Clarins Beauty Flash Balm

För läpparna

Befinner du dig i en modestad är läppstift ett måste. YSL kommer ständigt med nyheter, men glöm inte klassikerna.

YSL
Rouge Pur Couture

Vårt pris SEK 265
Citypris SEK 335

YSL Rouge Pur Couture

För ögonen

För en strålande blick använder du en ögonpenna eller en eyeliner. Avsluta med mascara, som antingen ger volym till fransarna eller förlänger dem.

Lancôme
Hypnôse mascara

Vårt pris SEK 255
Citypris SEK 320

Lancôme Hypnôse