Gå till innehåll

Vinn flygbiljetter till Norwegians nya destinationer

Norwegian expanderar på Landvetter! Under våren startar flygbolaget hela fem nya direktlinjer från flygplatsen och nu har du möjlighet att vinna biljetter för dig och en kompis till någon av de nya destinationerna! Fem vinnare kommer att utses, där varje vinnare får två tur och retur-biljetter till någon av resmålen Palma, Dubrovnik, Nice, London eller Pristina.

Tävla genom att svara på frågorna i formuläret nedan samt skriv en motivering till varför just du bör vinna.

Ange även vilken av destinationerna du är med och tävlar om biljetter till.

Se även till att du har läst tävlingsvillkoren. Lycka till!

 

Om destinationerna

Palma

Palma på Mallorca är det perfekta resmålet för dig som vill blanda stadspuls och shopping med strandliv. Stadens historia sträcker sig ända bak till romarriket, och här finns många vackra byggnader och ett rikt kulturliv. Missa inte heller att besöka någon av Palmas alla marknader eller saluhallar under ditt besök.

Dubrovnik

Dubrovnik ligger vid Kroatiens södra kust, intill det glittrande Adriatiska havet. Den vackra gamla staden är känd för sin stadsmur och sina medeltida byggnader. Staden har använts som inspelningsplats för flera filmer och tv-serier. I staden finns även en fantastisk matkultur där medelhavet möter balkan.

Nice

Varför Nice på franska riveran är känd som Nice la Belle (det vackra Nice) är inte svårt att förstå. Här hittar du en fantastisk mix av strand, kultur, shopping och god mat. Missa inte att testa den lokala maten som har en mix av franska och italienska influenser. Passa även på att strosa längs stadens kända strandpromenad.

London

London är det perfekta weekend-resmålet för dig som älskar stadspuls. Gå på en fotbollsmatch eller ta del av Englands nationalsport cricket. Besök en engelsk pub och ät en autentisk fish & chips. Se en musikal på West End eller strosa och upplev den rika kulturen längs Themsens South Bank. Oavsett vad du gillar har London något att erbjuda.

Pristina

Pristina är något av en oupptäckt pärla för turister, men är ett fantastiskt weekend-resmål. Här hittar du många vackra byggnader och härliga grönområden. Passa på att äta genuin, god mat från Balkan. Pristina har en lång och rik historia, inte minst den moderna historian om hur Kosovo blev självständigt.

Svara på frågorna för en chans att vinna

Hur länge har Norwegian flugit från Göteborg Landvetter Airport?
Vad kallas Norwegians flygplan?
Hur många direktdestinationer har Norwegian från Landvetter?
Jag vill åka till:
Jag intygar att jag inte är anställd på vare sig Swedavia eller Norwegian eller anhörig till någon som arbetar i de nämnda företagen

Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor:

  1. Genom att delta i tävlingen godkänner vinnaren automatiskt att personuppgifter som namn, efternamn och ort kan komma att publiceras i Swedavias digitala kanaler. Personuppgifterna som lämnas i formuläret används enbart i syfte att administrera denna tävling och sparas i sex månader. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

  2. Tävlingen pågår 22/4-30/4 2024. Totalt utses fem (5) vinnare i tävlingen. Vinsten per vinnare består av två (2) flygbiljetter tur och retur med Norwegian från Göteborg Landvetter Airport till någon av de fem nylanserade destinationerna som anges ovan. Vilken av destinationerna som är aktuell för vilken vinnare anges vid tillkännagivandet av vinsten. För fullständiga villkor gällande vinsten klicka här.

  3. Anställda på Swedavia, Norwegian och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

  4. För att tävla måste du ha fyllt 18 år.

  5. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Swedavia. Juryns beslut kan inte överklagas.

  6. Vinnaren kommer att meddelas senast den 5/5 2024 via mejl.

  7. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  8. Vinsterna är personliga och går ej överlåta eller sälja till annan person.

  9. Vinnaren ansvarar själv för alla nödvändiga resedokument samt dess kostnader.