Gå till innehåll

Tävlingsregler och villkor - flyg till Lissabon med TAP Air Portugal

1. KVALIFIKATIONER FÖR ATT DELTA 

Alla personer som har fyllt 18 år får delta i tävlingen. Arrangörens medarbetare eller medarbetare på de bolag och organisationer som har haft med tävlingen att göra eller deras familjemedlemmar får dock inte delta i tävlingen. Arrangören har rätt att utesluta sådana deltagare som har för avsikt att missbruka tävlingen för att ändra resultat eller sannolikheter.

 

2. DELTAGANDE

Deltagandet är frivilligt och kräver inte att man köper en produkt eller tjänst.

 

3. KORANDE AV VINNARE OCH VINST  

Totalt utses fem (5) vinnare i tävlingen – en per resmål som har angetts i tävlingsinfon. Vinsten består av två (2) flygbiljetter per vinnare tur och retur med Norwegian från Göteborg Landvetter Airport till någon av destinationerna:

Dubrovnik

London

Nice

Palma

Pristina

Vilken destination som gäller för vilken vinnare bestäms av Swedavias jury och meddelas tillsammans med tillkännagivandet av vinsten. Det totala värdet av vinsterna uppgår till ca 10 000 kr.

Resan ska vara genomförd senast 30 april 2025 och får inte överlåtas eller säljas. Flygbiljetter bokas i mån av platstillgång. 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

4. INLÖSEN AV VINSTEN  

Vinnaren underrättas och får information om hur vinsten kan lösas in via Arrangören. Med vinnarens samtycke erhåller arrangören rätt att publicera vinnarens förnamn i det ursprungliga tävlingsinlägget. Vinsten är personlig och kan inte överföras till någon annan. Om ett vinstmeddelande inte kan skickas till vinnaren på grund av orsaker som är oberoende av Arrangören är Arrangören inte skyldig att leverera priset eller motsvarande ersättning till vinnaren.

Om vinnaren inte kan nås inom fjorton (14) dagar från vinstdatum har Arrangören rätt att dra en ny vinnare. Vinsten i tävlingen kan inte omvandlas till pengar eller bytas mot någon annan produkt eller destination. Vinnaren ansvarar själv för alla nödvändiga resedokument samt dess kostnader.

 

5. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Arrangören behandlar deltagarnas personuppgifter för att genomföra tävlingen och överlämna vinsten. Genom att svara på webbformuläret ger deltagaren sitt samtycke till behandling av dessa uppgifter för ovanstående syften. Arrangören begär separat samtycke av vinnaren att publicera förnamn i det ursprungliga tävlingsinlägget.

 

6. RÄTTIGHETER OCH ARRANGÖRENS ANSVAR  

Rättigheterna till material i tävlingen och relaterade immateriella rättigheter tillhör Arrangören. 

Vinnaren friskriver Arrangören från allt ansvar och eventuell skada som orsakas eller påstås ha orsakats av deltagande i tävlingen eller mottagande eller användning av vinsten.

Arrangören ansvarar inte för eventuella indirekta eller direkta skador eller utgifter som orsakas eller påstås ha orsakats av deltagande i tävlingen. Arrangören ansvarar inte för problem som beror på informationstekniska orsaker eller hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinsten.

 

7. ÄNDRING AV REGLER OCH VILLKOR, ÖVRIGA VILLKOR 

Arrangören förbehåller sig rätten att ändra reglerna.

Arrangören meddelar om tävlingen på den här sidan om vi tvingas göra ändringar i tävlingen, dess vinst, tidsperiod, tillgänglighet eller andra delar som påverkar tävlingens utförande. Arrangören förbehåller sig rätten att göra sådana ändringar i tävlingen och reglerna som inte påverkar deltagaren väsentligt.