Gå till innehåll

Detur satsar på chartertrafik från Luleå

2023-07-19, kl. 09:20

Lagom till höstlovet börjar Detur att erbjuda charterresor direkt från Luleå Airport. Med helt nya ägare i Aventura Rejser (Aventura Travel Group), siktar man på att erbjuda spännande resor och resmål till resenärer i norra Sverige. Första destination att lanseras är en höstlovscharter till Chania på Kreta med avresedatum den 27 oktober i samarbete med Enter Air.

Resandet fortsätter att öka stadigt efter åren av pandemi och efterfrågan är stor på både charterresor och reguljärflyg. Detur, som är tillbaka med helt nya ägare efter att deras konkursbo köpts upp av danska Aventura Rejser (Aventura Travel Group), hyser stark tilltro till den svenska marknadens reslust och erbjuder nu charterresor direkt från Luleå Airport.

Lagom till höstlovet lanseras den första destinationen Chania på Kreta, välkänt för sin dramatiska natur och vidsträckta stränder, men finns en stor efterfrågan kommer man löpande att lansera fler destinationer. Detur samarbetar med Enter Air, vars stora flotta av flygplan finns stationerad i Finland under vinterhalvåret vilket möjliggör omgående utökning av trafiken vid behov.

I ett första skede kommer en höstlovsavgång till Kreta den 27 oktober 2023 att lanseras, men är efterfrågan stor kan Detur komma att addera både avgångar och destinationer i snabb takt.

Boka dina biljetter på www.detur.se.