På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Företagstjänster

  • Spela film
    Ha tillgång till hela världen

    Få hjälp att etablera passagerar- och fraktlinjer till Sveriges viktigaste flygplatser.

  • Spela film
    Nå dina målgrupper

    Annonsera på flygplatsen och nå miljontals resenärer över hela Sverige.

Luleå Airport är in- och utreseflygplats för tio av Norrbottens fjorton kommuner. På flygplatsen finns det stora möjligheter för ditt företag att verka och synas. Här kan du starta upp en verksamhet nära flyget och resten av världen eller göra reklam som når ut till miljontals resenärer varje år.

Företagstjänster på Luleå Airport

flygmarknadFlygmarknad

Genom att etablera en flyglinje eller en flygfraktslinje i Sverige når du enkelt hela Skandinavien, Östersjöregionen, Europa och resten av världen. Flygmarknad fungerar som ett stöd och hjälper dig att starta flyglinjer på flygplatsen.

 FastigheterFastigheter

Att öppna butik, restaurang eller ha kontor på flygplatsen har flera fördelar. Oavsett vilken verksamhet du vill etablera så får du tillgång till en extremt stor marknad, dessutom tar sig du och dina gäster lika enkelt hit som till resten av världen.

ReklamReklam

På flygplatsen rör sig varje år massvis med köpstarka resenärer. Genom att följa passagerarna och göra reklam från parkering, via incheckning och gate, till boarding och ankomst blir flygplatsen en optimal plats för ditt företag att nå ut till era kunder.

TelecomTelefoni & datatjänster

Airport Telecom är en totalleverantör som erbjuder ditt företag kommunikationstjänster inom telefoni och data. Kunskap om flygplatsmiljön ingår alltid eftersom de tekniska plattformarna finns ute på flygplatsen.