På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Apollo erbjuder Luleåborna direktflyg till Kreta och Rhodos sommaren 2016

2015-12-03, kl. 11:32

I samband med att sommarresorna för 2016 släppts till försäljning står det klart att Apollo erbjuder norrlänningarna 4 000 platser till sommarpärlorna Kreta och Rhodos från Luleå Airport i sommar.

På Rhodos erbjuder Apollo över 40 olika hotell. Det breda hotellerbjudande gör att alla kan hitta något som passar, både för barnfamiljer och för den som reser utan barn.

För att få plats på populära familjehotellet Mythos Beach gäller det att vara ute i god tid. Här erbjuds simskola och Apollos egen barnklubb – Club Polly & Mino med nyfiket lärande som ledord. Dessutom erbjuder hotellet ett brett utbud av träning för hela familjen samt ett fokus på hälsosam och god mat och dryck.

– Det är många som återkommer till Rhodos varje säsong och vi kan förstå varför. Med sina vackra stränder, unika minnesmärkningar från medeltiden och ett fartfyllt nöjesliv. Ja, Rhodos är en ö som har något för alla, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Kreta

Apollo är nordens största arrangör av resor till Kreta och kan erbjuda allt från enkla, charmiga familjehotell till stora lyxhotell. Hotellen ligger i allt från genuina små byar till mer turistvana orter som Rethymnon och Hersonissos.

Du finner också många Apollo Mondo-hotell på Kreta som är Apollos bästa hotell med högsta kvalité och komfort. Från lekfulla familjehotell med all inclusive, till fantastiska hotell för vuxna som valts för just deras utmärkta service och trevnad. Hotellen ligger vackert, oftast på eller nära stranden, alltid med möjlighet att varva pool och strand och de har alla något unikt för just dem.

– Detta är en mycket glädjande nyhet. Att flyga direkt från sin hemmaflygplats är mycket bekvämt, enkelt och smidigt vilket uppskattas i regionen. Rhodos och Kreta är dessutom två mycket populära destinationer, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.

Avresor från Luleå sommaren 2016

Luleå – Rhodos, varje onsdag mellan 4 maj och 1 juni   
Luleå – Kreta, varje lördag mellan 7 maj och 11 juni
Luleå – Kreta, varje lördag mellan 13 augusti och 1 oktober