På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Direktchartern till Kroatien fortsätter

2012-10-24, kl. 09:10

Succén med direktcharter till Kroatien från Luleå Airport fortsätter. Resmålet fick ett mycket varmt välkomnande hos norrbottningarna och därför kommer Kroatien att finnas med i vårens och sommarens charterprogram även nästa år.

Kroatien är ett fortsatt efterfrågat resmål. De charmiga badorterna längs med den populära Makarska rivieran samt ön Brac utanför Split har lockat många norrbottningar under våren och sommaren.
 
– Kroatien är en destination som blivit omåttligt populär bland svenskarna. Här kan man både kombinera stadsliv med fina stränder och utflykter och det lockar flera målgrupper. Responsen från resenärerna har varit över all förväntan och avgångarna till nästa års resor har redan börjat bokas. Det känns mycket roligt att Kroatien fick ett så varmt mottagande i Norrbotten, säger Haris Nuspahic, marknadschef på Kroatienspecialisten.

Från Luleå Airport går en avgång i veckan direkt till kroatiska Split.

– Vi är mycket glada över att Kroatienspecialisten även nästa år satsar på direktflyg från Luleå Airport. Kroatien är ett spännande och intressant resmål som erbjuder både sol och bad kombinerat med kultur och historia, vilket är ett mycket bra komplement till våra övriga destinationer kring Medelhavet, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.

Avgångar till Kroatien från Luleå Airport:
Söndagar 12 maj–10 juni, sista hemresa 17 juni.
Söndagar 1 september–29 september, sista hemresa 6 oktober.