På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Direktflyg från Luleå till Kreta, Rhodos och Turkiet

2013-09-12, kl. 12:50

Direktflyg från Luleå Airport till tre av svenskarnas eviga semesterfavoriter, Kreta, Rhodos och Turkiet fortsätter även nästa år med Apollo. Nytt för 2014 är att du kan resa till Kreta under hela sommarsäsongen - 10 maj – 27 september. Totalt sett blir det drygt 6 100 platser till solen nästa sommar.

Grekland har varit ett av de mest populära semesterländerna under den gångna sommaren för Apollos del och Kreta är en av de viktigaste destinationerna i deras Greklandutbud. Det totala utbudet av resor till västra Kreta ökar med 20 procent till sommaren 2014 och till nästa sommar sätts drygt 3 500 platser in från Luleå Airport.

– Luleå har i många år varit en av våra bäst bokade lokalflygplatser och vi har redan nu hög efterfrågan på resor till nästa sommar. Vi utökar därför flygperioden till att vara under hela sommarsäsongen med möjlighet till en- och två veckors resor, säger Kajsa Moström, informationschef Apollo.

Genom direktflyget till Chania når resenärerna de populära orterna på västra Kreta. Förutom till Kreta kan du nästa sommar fortsatt flyga direkt till Rhodos och Turkiet, även de är populära resmål med många återkommande gäster. Till Rhodos kan du flyga under för- och eftersäsong mellan den 11 maj – 1 juni och 17 augusti - 28 september.

Resorna till Turkiet går på lördagar under perioden 19 april – 14 juni med både en- och två veckors resor, drygt 800 platser. De semesterorter som resenärerna når genom direktflyget är Alanya, Antalya, Belek och Side.

-Vi är mycket glada att Apollo erbjuder fler avgångar till Kreta från Luleå Airport samt att de fortsätter att trafiker Rhodos och Turkiet även nästa sommar. Efterfrågan att flyga direkt är mycket populärt och extra glada är vi för att Apollo förlänger eftersäsongen, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.