På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Enklare incheckning med Swedavias incheckningsautomater

2013-06-10, kl. 12:47

Swedavias incheckningsautomater, Self Service Check in, finns nu på plats i Luleå. Först ut att använda dem är Norwegian. Etableringen av Self Service Check in, som sker i samband med ombyggnationen av flygplatsen, är en del i att förbättra flygplatsupplevelsen för resenärerna.

Self Service Check-in– Self Service Check in bidrar till effektiva och smidiga flöden, vilket är en av delarna i vårt arbete med att skapa och möta våra resenärers efterfrågan på enkelhet, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.

Sedan tidigare finns Self Service Check in på flygplatserna Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö, Umeå och Visby. I höst kommer Self Service Check in även att finnas på Bromma Stockholm Airport. Parallellt med utrullningen av Swedavias incheckningsautomater installeras även Self Service Bagdrop på ett flertal flygplatser.