På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Flyg direkt till Mexiko från Luleå Airport nästa vinter

2012-11-27, kl. 15:53

Ving fortsätter med Karibien-satsningen och i november nästa år kommer resesugna norrbottningar att kunna resa till Yucatanhalvön direkt från Luleå Airport.

Intresset för Karibien blir bara större och större och för att möta den ökade efterfrågan runtom i landet satsar Ving på flyg till Mexiko från ett antal regionalflygplatser. Luleå Airport är en av dem och redan innan jul nästa år, den 25 november 2013, kommer soltörstande norrbottningar att kunna resa till det fascinerande Maya-landet i väst. Flygningen kommer att gå via Oslo och därefter direkt till Cancún i Mexiko.

‑ Mexiko blir ett alldeles ypperligt tillskott till vårt utbud av destinationer direkt från Luleå Airport. Vi är såklart väldigt glada att kunna erbjuda regionens resenärer denna spännande resemöjlighet, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.

På Yucatanhalvön i Mexiko har Ving ett stort utbud av såväl hotell som resmål. Här finns allt från lugnt och avkopplande strandliv i Akumal, Puerto Morelos och Tulum till storstadspuls och turiststråk i Cancún och Playa del Carmen. Vill man hellre leva ö-liv har Ving flera fina hotell på ön Isla Mujeres.

‑ Mexiko är en av våra mest populära vinterdestinationer just nu. Det känns därför roligt att vi kan erbjuda norrbottningarna en smidig flyglösning direkt från Luleå Airport. Mexiko har både en rik kultur och ett varierat utbud av resmål. Här finns dessutom några av de vackraste stränderna i världen, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Nästa vinters resor till Mexiko kommer att finnas uppe till försäljning på Ving.se innan jul i år.