På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Leos Lekhörna öppnar idag på Luleå Airport

2014-02-24, kl. 10:15

Grattis alla barnfamiljer – idag öppnar Leos Lekhörna på Luleå Airport!

Leos Lekhörna på Luleå Airport är ett samarbete mellan Leos Lekland och Swedavia. Bakom konceptet Leos Lekhörna står Luleåprofilerna, tillika Leos Leklands grundare, Joakim Gunler och Jonas Rönnkvist.

– Vi är oerhört glada för vårt samarbete med Leos Lekland och hälsar dem varmt välkomna till Luleå Airport. En lekhörna har länge efterfrågats av barnfamiljer och särskilt våra yngre passagerare som gärna vill ha något att göra medan de väntar på flyget. Leos Lekland är mycket välkänt och omtyckt bland alla barn i regionen, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef.

– Vi ser fram emot att ett ”mini-Leos” öppnar på flygplatsen. Det är ett bra ställe att aktivera de små barnen på. Vi har rötterna i Luleå, därför känns det extra roligt att få finnas på flygplatsen så att alla små barn kan leka och busa av sig medan de väntar, säger Joakim Gunler, vd på Leos Lekland. 

Fakta Leos Lekland

Leos Lekland grundades 2006 i Luleå av Joakim Gunler och Jonas Rönnqvist. Leos Lekland är nu Nordens största leklandskedja och växer i mycket snabb takt. Leos har 20 anläggningar i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Luleå och har cirka 10 anställda.