På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Luleå Baskets smycken visas på Luleå Airport

2016-01-27, kl. 13:39

Luleå Basket har i samarbete med Jokkmokks Tenn tagit fram en helt egen smyckeskollektion – nu kan du se smyckena på Luleå Airport.

Luleå Baskets nya logotype blev inspiration för Jokkmokks Tenn i processen med att ta fram de exklusiva smyckena. Det är de norrbottniska elementen vattnet, kustlinjen, bergen och himlen under en gestaltning av midnattssolen som ger illusionen och bilden. En del av smyckena visas nu upp på Luleå Airport i ankomsthallen vid Mat & Fika.     

Syftet med smyckekollektionen är att lyfta det Norrbottniska ursprunget och föreningens samverkan med de lokala företagen.

– Vår verksamhet är beroende av det stöd som vi får av det lokala näringslivet och de människor som väljer att besöka våra matcher. Vi vill vara en symbol för Norrbotten, utvecklingen av damelitidrott och samtidigt lyfta de företag som väljer att stötta våra värderingar, säger Emelie Lundqvist, marknadschef Luleå Basket.

Vi är mycket glada och stolta över att få visa upp denna fina smyckeskollektion på flygplatsen för våra passagerare och besökare. Detta är ett betydelsefullt samarbetsprojekt mellan Luleå Basket och Jokkmokks Tenn, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport. 

Foto: Luleåfotograferna