På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Ny charterlinje till Turkiet från Luleå Airport

2012-12-14, kl. 15:02

Med start i maj  2013 erbjuder Turkietresor hela Norrbotten med omnejd direktresor till solen, värmen och den turkiska kulturen genom en ökad satsning på regional charter.

Under två perioder med början den 4 maj 2013 erbjuder Turkietresor en direktlinje till Medelhavets kust med avgång en gång i veckan till Bodrum.  

– Vi är väldigt glada över att Turkietresor satsar i vår region och att bokningsperioden blir så pass lång. Nu kan boende i norra regionen flyga direkt från Luleå Airport till sin slutdestination på ett smidigt sätt. Bodrum är ett spännande och intressant resmål som erbjuder både sol och bad kombinerat med kultur och historia, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef på Luleå Airport.

– Vi fokuserar på regional charter, och nästa år kommer vi att flyga från femton flygplatser istället för de fem vi flyger från idag. Det betyder även ett ökat antal resenärer från 26 000 till cirka 65 000. Från Bodrum kommer resenärerna enkelt kunna ta sig vidare till sju olika resmål vid Medelhavets kust, säger Vickan Björkman, marknadschef på Turkietresor. 

Flygbolaget är det turkiska Sky Airlines som utsetts till ”Europe's Leading Charter Airline” de senaste tre åren.