På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

SAS öppnar Café Lounge på Luleå Airport

2016-01-29, kl. 08:15

Luleå Airport blir den andra flygplatsen i Sverige som får en SAS Café Lounge när den öppnar i april. De nya Café Loungerna är ett komplement till flygbolagets befintliga lounger och riktar sig till flygbolagets frekventa skandinaviska resenärer.

SAS Café Lounge är drygt 80 kvadratmeter stor och är placerad nära flygplatsterminalens utgångar till SAS flygningar. SAS Café Lounge är öppen för resenärer i SAS Plus samt Guld- och Diamantmedlemmar i SAS EuroBonusprogram. I loungen kommer det att finnas gratis trådlöst internet, förfriskningar, fikabröd och frukt.

– Vi är glada över att Luleå Airport är en av de första flygplatserna i Sverige som får en SAS Café Lounge. Vi vet att resenärerna uppskattar en miljö med lugn och ro för avkoppling eller arbete som finns i en lounge, och nu får dessa resenärer även tillgång till detta i Luleå, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef på Luleå Airport.

Öppettiderna kommer att följa SAS trafikprogram.