På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Shoppingresor till Ullared direkt från Luleå Airport

2015-06-11, kl. 08:58

Researrangören och flygbolaget Scandjet AB erbjuder shoppingsugna norrlänningar en 2-dagars upplevelseresa med shopping i Ullared.

Gekås i Ullared är idag ett av Sveriges största turistmål och genom TV-serien Ullared har den trevliga och gemytliga atmosfären i varuhuset samt de låga priserna förmedlats till hela Sverige.

– Shoppingresan till Ullared är en skräddarsydd totallösning, helt anpassad efter kundens behov, säger Sasha Djakovic, vd och en av grundarna till Scandjet i Göteborg.

– Ullared är ett populärt besöksmål och vi är mycket glada för att Scandjet erbjuder shoppingsugna Norrbottningar att på ett enkelt och smidigt sätt ta sig till Gekås i Ullared med direktflyg från Luleå Airport, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef.

Scandjet AB arrangerar direktflyg från Luleå Airport och boende i Ullared med början den 2 november 2015. Resan kan bokas direkt hos Scandjet eller hos utvalda researrangörer och samarbetspartners. Unikt för flygresan till Ullared är att man utöver handbagage också får ta med 30 kilo ombord.