På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Skicka en hälsning från Swedish Lapland

Foto på vykortsväggen med bilder på Swedish Lapland
2015-01-19, kl. 09:26

Nu kan resenärer på Luleå Airport skicka en hälsning till sina nära och kära från Swedish Lapland. Fyra olika fotomiljöer från regionen finns på plats vid café Mat & Fika. Utställningen pågår till och med den 13 april.

Idén bakom vykortsväggen är att ge ett första intryck och en Swedish Lapland-stämning hos besökaren. Den fungerar också som en hälsning till alla som kommer till eller ska resa från regionen. Besökarna uppmanas att antingen ta en selfie eller låta någon annan ta foto på dem vid vykortsväggen, för att sedan ladda upp bilden på Facebook, Instagram, Twitter eller skicka som mms.

– Vi har ett utvecklande samarbete med Luleå Airport och en pågående dialog om hur vi kan ge våra besökare ett bra värdskap redan vid ankomsten till flygplatsen. Att låta våra besökare vara huvudpersonen i vår kommunikation är en medveten strategi – genom att uppmuntra och skapa möjligheter för dem att dela med sig av sina egna upplevelser i Swedish Lapland blir de delaktiga i att synliggöra och stärka vår destinations attraktionskraft. Vi vet också att många som anländer till Luleå Airport är affärsresenärer, och genom att visa upp miljöer som finns att uppleva i regionen hoppas vi kunna inspirera dem att upptäcka mer på plats och kanske återkomma med familj eller vänner, säger Annika Fredriksson, vd Swedish Lapland Visitors Board.

– Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Swedish Lapland och denna idé som ger våra resenärer och besökare en möjlighet att skicka en unik och speciell hälsning från regionen. Vi försöker genom flera olika satsningar och samarbeten att göra vistelsen på flygplatsen ännu mer inspirerande och detta är ett sätt för våra besökare och resenärer att få en bit med sig av Swedish Lapland till sitt hjärta, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.