På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Strykande åtgång på resor till Gran Canaria från Luleå

2015-10-26, kl. 08:28

Vinter och mörka dagar är på ingång och då passar många svenskar på att resa till solen och värmen. Från Luleå har Ving resor till Gran Canaria hela vintern, och det är ingen tvekan om att norrbottningarna lockas till Kanarieöarna, nära 7 av 10 resor är nu sålda till den populära semesterön.

– Kanarieöarna har länge varit ett populärt resmål bland svenskar och Luleå är inget undantag, det är lätt att förstå varför, vädret är skönt året runt, det är en relativt kort flygresa och det finns mycket att se och göra för alla generationer. Vi har ett stort utbud av hotell på ön, vilket gör att våra kunder har mycket att välja mellan, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

– Att flyga direkt från sin hemmaflygplats är mycket bekvämt, det är enkelt och smidigt vilket uppskattas i regionen. Nu när vintern närmar sig är det skönt med sol och värme, vilket Kanarieöarna erbjuder. Detta är en mycket glädjande nyhet, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.

Till sommaren 2016 erbjuder Ving resor till Turkiet, Cypern, Mallorca och Rhodos från Luleå.

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:
Magdalena Öhrn, informationschef Ving, tel. 0709-513075, magdalena.ohrn@ving.se
Ann-Christin Viklund, flygplatschef Luleå Airport, tel. 070-214 47 69, annchristin.viklund@swedavia.se