På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Utökad charter med Ving från Luleå Airport sommaren 2014

2013-06-13, kl. 15:54

Nästa sommar kommer Cypern tillbaka i Vings charterprogram och det blir även fler avgångar till populära Rhodos och Mallorca.

Vings charterresor från Luleå Airport har varit mycket efterfrågade. Ving utökar därför med fler avgångar till Rhodos och Mallorca och tar upp resmålet Cypern i programmet till sommaren 2014. Ving fortsätter även med resor till Turkiet nästa sommar. Sammanlagt handlar det om en volymökning på 56 procent.

- Vi ser en trend att många kunder vill boka allt tidigare, redan uppemot ett år i förväg. Särskilt de som vill försäkra sig om att få tag i de bästa familjerummen och de som reser i större sällskap, t ex tre generationer tillsammans. Därför släpper vi resorna till nästa sommar rekordtidigt i år, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

- Efterfrågan att flyga direkt från Luleå Airport har på senare tid blivit mycket populärt. Det är bekvämt och enkelt, som passagerare kliver du på hemma och kliver av direkt på din destination utan mellanlandningar. Därför gäller det att vara ute i god tid och boka sin resa.
Vi är oerhört glada för att Ving redan nu erbjuder möjligheten att boka sommaren 2014 säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.

Vings program från Luleå Airport sommaren 2014:

  • Nyhet - Cypern med en avgång i veckan under perioden maj till oktober (totalt 1 090 platser)
  • Mallorca - Resor hela sommarsäsongen från maj till oktober. En ökning med 61 procent. (totalt 1 960 platser)
  • Rhodos - Resor hela sommarsäsongen från maj till oktober. En ökning med 77 procent. (totalt 3 130 platser)
  • Turkiet - Resorna går under april till oktober med något större volym nästa sommar (totalt 2 744 platser).