På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Ving släpper nästa vinters resor till försäljning från Luleå

Maspalomas, Gran Canaria. Fotograf: Joakim Borén
2015-12-16, kl. 13:54

Lagom till julhelgerna släpper Ving de flesta av nästa vinters resor. Från och med idag finns resorna bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Luleå Airport till Gran Canaria och till Phuket i Thailand.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många norrbottningar använder ledigheten under julhelgerna till att planera kommande årets semester, det är då man hinner prata ihop sig i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

– Detta är en mycket glad nyhet. Att komma till sol och värme under vinterperioden är efterfrågat i regionen och vi är jätteglada för att Ving fortsätter att satsa på direktflyg från Luleå Airport under vintersäsongen nästa år, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.

Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resort, Family Garden och Sunprime Hotels är även de släppta till försäljning. Övriga hotell och resmål släpps upp så snart de är klara.

– Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar, fortsätter Magdalena Öhrn.

Prisexempel: Paketresa med en veckas boende på Servatur Sun’s Garden (VV+) avresa från Luleå den 9/12 2016, 4475 kronor per person.