På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Ving utökar resorna till Mallorca

2013-11-21, kl. 12:02

Många norrbottningar längtar till sol och värme - direktcharter från Luleå Airport är fortsatt en succé för Ving och till sommaren 2014 har de därför ökat volymen med 57 procent.

Enligt Ving har de nu 20 procent fler bokningar än samma tid förra året.

- Vi ser en trend att många kunder vill boka allt tidigare, särskilt de som vill försäkra sig om att få tag i de bästa familjerummen och de som reser i större sällskap, till exempel tre generationer tillsammans. Snart är det jul och då vet vi att många familjer planerar årets semestrar och då blir det rusning efter sommarresor vilket alltid syns i bokningarna, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Från Luleå Airport erbjuder Ving fyra destinationer i sommar, varav en är nyheten Cypern som också är populär att boka just nu.

- Att flyga direkt är mycket populärt vilket visar att allt fler bokar i god tid. Vi är mycket glada för att Ving fortsätter att satsa i Luleå även sommaren 2014, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef.

Även Fritidsresor flyger till Mallorca och Cypern under nästa år. Boka din resa du också, länkar till bokning och fler destinationer hittar du på länken nedan.Se alla charterbolag och deras destinationer från Luleå för vintern 2013 och våren/sommaren 2014