På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}
Destination:

Dalarna

Dalarna

Dalarna kallas ofta "ett Sverige i miniatyr". En stor del av de populära bilderna av Sverige, kulturellt och geografiskt, är från Dalarna; en liten rödmålad stuga vid en glittrande sjö i kvällssolen, människor i färgglada folkdräkter dansar och snurrar för att fira midsommar. Allt mycket svenskt. Allt mycket Dalarna.

Hitta resa

Dalarna
Reseguiden logo

Dala Airport

Från Borlänge går det dagliga turer till Göteborg och Malmö. Borlänge-Göteborg/Landvetter Flygtiden är 1 timme, linjen flygs av AIS Airlines. Ska du till Göteborgs centrum kan du åka flygbuss som avgår 3-4 gånger/timme enligt tidtabell. Flygtaxi är ett annat alternativ. Restiden från Landvetter till centrum är ungefär 30 minuter. Det finns även flygbussar till Borås. Borlänge-Malmö/Sturup Flygtiden är 1 timme och 40 minuter med mellanlandning i Örebro. Linjen flygs av AIS Airlines. Flygbussen kör mellan flygplatsen och Malmö och Lund. Flygbussen avgår precis utanför terminalen, i Malmö och Lund åker du från respektive centralstation. Ska du resa till Köpenhamn tar du flygbussen till Malmö och därifrån tåget till Köpenhamn.

Adress
Överstevägen 50, 784 63 Borlänge