På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Få bästa restipsen med The Local’s Guide

Vill du få tips och inspiration från de som verkligen känner platsen du ska resa till? Använd dig av mobilwebbplatsen The Local’s Guide - den ultimata reseguiden skapad av dem som bor och lever sina vanliga liv på ditt resmål.

Få bästa restipsen med The Local’s Guide

Nu har du möjligheten att verkligen lära känna den stad du ska resa till – för det är ju så att lokalbefolkningen har bäst koll på vilka restauranger, muséer, caféer och butiker som är mest värda att besöka.

Live-uppdateringar direkt i din mobil

The Local’s Guide är en mobilwebbplats som samlar in och visar upp Instagram-uppdateringar från tio olika storstäder världen över i realtid och låter dig skapa en egen guide utifrån bilderna. Du klickar på ditt resmål, kollar in Instagram-flödet och väljer ut de bilder som passar dig bäst. Ladda sedan ner dina favoriter till en pdf, så slipper du dyra mobilkostnader när du är utomlands. Den perfekta starten på din resa när du väntar på avgång i gaten.

Det här är The Local’s Guide

The Local’s Guide är en webbplats, speciellt anpassad att användas i mobilen. Du behöver inte ha ett eget Instagram-konto för att kunnat ta del av destinationstipsen.

Så här gör du:

  • Gå till malmoairport.se/localsguide på din mobil.
  • Välj din destination.
  • Leta fram de bästa tipsen från de som bor i staden du ska resa till. Du får även en karta där alla platser visas ut.
  • Spara ner till en pdf
  • Klart! Plocka fram pdf:en när du har landat och du är redo att utforska din stad.