På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Viktig information från Malmö Airport

Minimera Maximera

Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Uppdaterad 2016-10-28 kl. 15:36
Påvens besök i Lund och Malmö kan komma att påverka vägtrafiken till och från flygplatsen förmiddagen den 31 oktober och vid lunchtid den 1 november. Det finns risk för tillfälliga stopp på väg E65 till Malmö och väg 108 till Lund (31 oktober). Det kan även ske en viss påverkan på busstrafik, tillgänglighet till parkeringar samt övrig verksamhet på flygplatsen. Påverkan på flygtrafiken bedöms bli mycket liten. Flygplatsens parkeringsområden är öppna som vanligt. Det kommer inte att vara möjligt för allmänheten att följa påvens ankomst och avresa på plats. Händelsen kommer att sändas på SVT.

Förboka parkering på Malmö Airport

2013-03-21, kl. 09:00
Nu lanserar Malmö flygplats ett förbokningssystem för alla resenärer som vill boka sin parkering via flygplatsens webbplats. Genom att förboka garanteras du plats i valt parkeringsområde.

 

Det finns över 3 400 parkeringsplatser i olika prisklasser att välja mellan på flygplatsen. När resenären använder sig av möjligheten att förboka sin parkering på www.malmoairport.se, finns en garanterad plats på det område som är valt. Ju tidigare som platsen bokas desto större möjlighet att få aktuella erbjudande på de olika parkeringsområdena.

I samband med lanseringen av förbokningsmöjligheten introducerar Malmö Airport säsongs- och specialerbjudande som tex. Weekendparkering. Erbjudandet riktar sig till alla de resenärer som väljer resor till olika destinationer i världen. Erbjudandet är bokningsbart torsdag till måndag och du kan boka valfria veckodagar, tre eller fyra dygn. Ett annat exempel är att under påskveckan kan du förboka plats i parkeringshuset till 50 % rabatt.

-  Nu blir det ännu smidigare och enklare att resa när man kan förboka sin parkering, berättar Leo Strömberg, parkeringsansvarig på flygplatsen. Det går naturligtvis bra att komma hit och välja en plats på ett ledigt område utan att ha förbokat en parkering, men då  till ordinarie pris och i mån av plats. Med en bokad plats är resenären garanterad att parkera på just det område som du önskar.

För ytterligare information, kontakta:
Leo Strömberg, parkeringsansvarig Malmö Airport, tel: 010-10 945 31