På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

BRA:s nya lounge invigd

2016-04-11, kl. 17:09

Idag invigdes BRA:s nya lounge på Malmö Airport, efter säkerhetskontrollerna vid gate 3.

– Äntligen kan vi presentera en ny lounge till våra kunder. Placeringen i gateområdet är något som efterfrågats av många av dem som reser ofta, som nu kommer att kunna gå direkt från loungen till flygplanet. Vi erbjuder dem också ett förstärkt loungekoncept tillsammans med lokala matleverantörer. Det är en satsning som jag är övertygad om att kunderna kommer att uppskatta, säger Pernilla Lyberg, regionchef Malmö hos BRA.

Inredningen i den nya loungen andas svensk hantverkartradition. Färgval och designval är gjorda för att loungen ska kännas behaglig och okomplicerad så att kunderna direkt känner sig hemma. Möblerna kommer från den skånska möbeltillverkaren Gärsnäs, som även möblerat BRA:s övriga lounger på Bromma och Landvetter.

 

Flygplatschef Peter Weinhandl och Johan Kvist, strategi- och affärsutvecklingschef på BRA klipper bandet på bilden ovan. Foto: BRA.