På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Fler flyg till fjällen

2016-09-28, kl. 09:37

BRA flyger direkt från Malmö Airport till Åre Östersund Airport mellan december och april. Eftersom linjen var så populär förra säsongen förlängs den nu med fyra veckor.

Flygbolaget BRA flyger direkt från Malmö Airport till Åre Östersund Airport mellan 20 december och 30 april. En god nyhet för alla i Skåne med omnejd som vill åka till fjällen i vinter.

Direktlinjen mellan Malmö och Åre/Östersund hade premiär förra året och blev genast en succé. På grund av det stora intresset förlänger BRA linjen med fyra veckor. Redan nu har de fått in många bokningar, framför allt för sportlovsveckan och veckorna kring jul.

– Vi är glada över att det är en så stor efterfrågan på direktlinjen till Åre/Östersund och att vi nu kan erbjuda ännu fler resenärer möjligheten att snabbt och smidigt kunna resa till fjällen, säger Elizabeth Axtelius, Director Aviation Business på Swedavia.

Hitta din flygresa på BRAs webbplats (nytt fönster)