På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Flyg direkt till Beirut från Malmö

2016-06-02, kl. 09:15

Den 16 juni startar Wings of Lebanon ny direktlinje mellan Malmö och Beirut. De skånska resenärerna kommer nu att kunna flyga till Beirut från Malmö Airport en gång i veckan.

Det är cirka sex år sedan det gick direktlinjer mellan Sverige och Libanon. Med den potential som finns i destinationen Beirut startar nu det libanesiska flygbolaget Wings of Lebanon tre direktavgångar i veckan, en från Malmö Airport och dessutom två från Stockholm Arlanda Airport, med start den 4 juni. 

– Vi är mycket glada över att kunna öka tillgängligheten till Libanon från Sverige. I dagsläget finns en stark efterfrågan på Beirut i södra Sverige och totalt flyger drygt 11 000 resenärer per år mellan Stockholm och Beirut med mellanlandningar. Därför är det väldigt positivt att Wings of Lebanon ökar sin direkttrafik från två av våra tio flygplatser, säger Elizabeth Axtelius, Aviation Business Director på Swedavia.

Den veckovisa avgången från Malmö Airport sker på torsdagar. Biljetter bokas via www.nakhalonline.com.