På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Viktig information från Malmö Airport

Minimera Maximera

Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Uppdaterad 2016-10-28 kl. 15:36
Påvens besök i Lund och Malmö kan komma att påverka vägtrafiken till och från flygplatsen förmiddagen den 31 oktober och vid lunchtid den 1 november. Det finns risk för tillfälliga stopp på väg E65 till Malmö och väg 108 till Lund (31 oktober). Det kan även ske en viss påverkan på busstrafik, tillgänglighet till parkeringar samt övrig verksamhet på flygplatsen. Påverkan på flygtrafiken bedöms bli mycket liten. Flygplatsens parkeringsområden är öppna som vanligt. Det kommer inte att vara möjligt för allmänheten att följa påvens ankomst och avresa på plats. Händelsen kommer att sändas på SVT.

Flyg direkt till skidbacken i vinter

2015-09-29, kl. 09:40

I vinter blir det ännu lättare att åka skidor och andas fjälluft. Med start den 20 december börjar Malmö Aviation flyga direkt till Åre/Östersund från Malmö Airport. Linjen flygs fram till den 3 april 2016 och är ett samarbete med SkiStar.

Samarbetet med Malmö Aviation och SkiStar innebär bland annat att tidtabellen anpassats efter in- och utcheckningstider hos SkiStar. Under den här perioden sker avgångar på söndagar, men det är dock alltid möjligt att flyga från Malmö till Åre/Östersund via Bromma Stockholm Airport.

Boka dina biljetter på Malmö Aviations webbplats. (nytt fönster)