På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Förboka parkering på Malmö Airport

2013-03-21, kl. 08:31

Nu lanserar Malmö flygplats ett bokningssystem för dig som ska ut och resa och vill boka din parkering i förväg via flygplatsens webbplats. Genom att förboka är du garanterad en plats i valt parkeringsområde.

Det finns över 3 400 parkeringsplatser i olika prisklasser att välja mellan på flygplatsen. När du bokar en parkeringsplats via Malmö Airports webbplats är du alltid garanterad en plats på valt område. Ju tidigare som platsen bokas desto större är dessutom möjligheten att få aktuella erbjudanden på de olika parkeringsområdena.

- Nu blir det ännu smidigare och enklare att resa från Malmö Airport när man kan förboka sin parkering, berättar Leo Strömberg, parkeringsansvarig på flygplatsen. Det går naturligtvis bra att komma hit och välja en plats på ett ledigt område utan att ha förbokat, men då endast till ordinarie pris och i mån av plats. Med en bokad plats är resenären garanterad att parkera på just det område som han eller hon önskar.

Ta del av erbjudanden på parkering

I samband med lanseringen av bokningen introducerar Malmö Airport säsongs- och specialerbjudande som till exempel Weekendparkering.


Se aktuella erbjudanden
Boka parkering direkt