På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Fotbollsfesten landar på Malmö Airport

2015-11-23, kl. 11:17

Den 25 november går avsparken mellan PSG och Malmö FF i Malmö. Detta börjar vi fira redan den 23 november fram till dess att matchen går av stapeln.

Reser du till och från Malmö Airport – Skånes flygplats – för att se matchen? Då kommer du att mötas av fotbollsglädje i form av bland annat flaggor och girlanger i skånska och franska färger.

- Många supportrar kommer att flyga till fotbollsmatchen mellan PSG och MFF, och vi vill att alla ska känna feststämning redan när de landar, berättar Peter Weinhandl. 

Du kan även ta en fransk fika på Espresso House, här hittar du erbjudande på croissant och espresso, och hos 7-Eleven kan du försöka sätta bollen i krysset i deras mål. Passa också på att ta en selfie med Zlatans fotografi som nu finns i nya Skåne Hall of Fame! Om du vill dofta som Zlatan hittar du såklart Zlatans egen parfym i Taxfreebutiken på Malmö Airport.