På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

“Greetings from Malmö!”

Kasper Veileborg och Tatiana Silvera poserar framför vykortsväggen på Malmö Airport
2014-07-14, kl. 10:23

Malmö Airport fortsätter sitt samarbete med Malmö Turism genom att bjuda in alla resenärer att ta ett foto på Öresundsbron och Västra hamnen, tagga det med #mymalmo och dela med familj och vänner. En stor vykortsvägg med hälsningsfrasen “Greetings from Malmö” är nu på plats i flygplatsterminalen.

Idén bakom vykortsväggen är att ge ett första intryck och en skön Malmö-stämning hos besökaren, men den fungerar också som en hälsning till alla skåningar på väg hem. Resenärerna uppmanas att antingen ta en selfie eller låta någon annan ta foto på dem vid vykortsväggen och sedan ladda upp bilden på Facebook, Instagram, Twitter eller skicka som mms.

– Vi har ett utvecklande samarbete med Malmö Airport och vi ser hela tiden över hur vi ska hälsa våra besökare välkomna redan på Malmö Airport. Vi ser vår nya vykortsvägg som en viktig pusselbit i vårt värdskap. Den passar perfekt på Malmö Airport, som ju är inkörsporten för många besökare. Dessutom är Västra hamnen och Öresundsbron symboler både för Malmö och hela regionen, berättar Anna Wittgren, affärsområdeschef privatresor på Malmö Turism.

Bilden: Kasper Veileborg och Tatiana Silvera passar på att önska alla en glad sommar med mycket sol och många bad.

Fakta

Malmö Airport har ett samarbete med Malmö Turism och Tourism in Skåne som syftar till att få fler besökare till vår region och att ta emot besökaren på ett välkomnande sätt. Vykortet kan taggas med antingen #mymalmo, #malmo eller #malmoairport. Vykortsväggen finns placerad vid gate 5-7 på Malmö Airport från den 11 juli 2014 och ett år framåt.