På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Viktig information från Malmö Airport

Minimera Maximera

Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Uppdaterad 2016-10-28 kl. 15:36
Påvens besök i Lund och Malmö kan komma att påverka vägtrafiken till och från flygplatsen förmiddagen den 31 oktober och vid lunchtid den 1 november. Det finns risk för tillfälliga stopp på väg E65 till Malmö och väg 108 till Lund (31 oktober). Det kan även ske en viss påverkan på busstrafik, tillgänglighet till parkeringar samt övrig verksamhet på flygplatsen. Påverkan på flygtrafiken bedöms bli mycket liten. Flygplatsens parkeringsområden är öppna som vanligt. Det kommer inte att vara möjligt för allmänheten att följa påvens ankomst och avresa på plats. Händelsen kommer att sändas på SVT.

Inga angöringsavgifter för busstrafik på Malmö Airport

2012-01-23, kl. 15:51

I helgen publicerades uppgifter i media avseende avgifter för busstrafik vid Malmö Airport. Swedavia arbetar kontinuerligt med att stärka den kollektiva trafiken, inte minst till och från Malmö Airport. Som ett led i att förbättra förutsättningarna för resenärer i form av en bättre anpassad infrastruktur har Swedavia föreslagit en angöringsavgift vid Bromma Stockholm Airport, Göteborg Landvetter Airport samt Stockholm Arlanda Airport. Det finns i nuläget inga planer på att införa ett liknande system vid Malmö Airport.