På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Malmö Aviation startar direktlinje mellan Malmö och Visby

2012-01-31, kl. 15:49

Malmö Aviation startar en ny direktlinje mellan Malmö och Visby tillsammans med systerbolaget Gotlandsflyg. Sträckan kommer att trafikeras mellan den 4 juni och 26 augusti. Därmed blir det enkelt att ta sig till en av Sveriges populäraste sommardestinationer från södra Sverige. Sträckan ska trafikeras med upp till fyra avgångar i veckan under högsommaren förutom under Almedalsveckan då det blir dagliga flygningar.

”Det är många som upplever det som relativt krångligt att ta sig till Gotland från södra Sverige. Därför är vi glada att kunna möta efterfrågan på snabb och smidig transport och presentera en lösning som innebär att sydsvenskar kan ta sig till Gotland på cirka en timma i sommar”, säger Henrik Löfberg, marknadschef, Malmö Aviation.

”Det är mycket roligt att Malmö Aviation utökar sin inrikesprodukt på Malmö Airport med en så populär destination som Visby. Vi vet sedan tidigare att efterfrågan på flygstolar mellan Skåne och Gotland ökar under sommarmånaderna så det här är goda nyheter för våra resenärer”, säger Peter Weinhandl, flygplatsdirektör på Malmö Airport

Biljetterna kostar från 399 kr enkel resa och finns tillgängliga på Malmö Aviations hemsida från den 31 januari. http://www.malmoaviation.se/  Flygtiden mellan Malmö och Visby blir ca en timme.