På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Malmö Aviations Express Lounge på Malmö Airport invigd

2012-03-01, kl. 15:46

Malmö Aviations Express Lounge på Malmö Airport invigdes den 27 februari efter omfattande renovering. Därmed är den sista pusselbiten i företagets uppgradering av loungemiljöer för affärsresenärer på plats. Renoveringen innebär också att samma höga standard kan erbjudas i samtliga lounger och servicecenters.

- Affärsresenärerna är mycket viktiga för oss och vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda en avkopplande och avstressad miljö att sitta ner i om de får en stund över. Därför har vi satsat på att uppgradera vår lounge på Malmö Airport till samma höga kvalité och service som våra kunder är vana vid från de andra loungerna”, säger Malin Olin, loungeansvarig på Malmö Aviation.

Loungen är  utrustad med trådlöst nätverk så att alla besökare kan koppla upp sig mot Internet. Dessutom erbjuds tidningar och ett varierat utbud av snacks och förfriskningar.