På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Ny linje till Poznan från Malmö Airport

Färgglada hus runt ett torg i Poznan, foto
2015-03-25, kl. 14:55

Wizz Air utökar sin satsning på direktlinjer mellan Malmö Airport och Polen. Den 30 mars börjar Wizz Air trafikera sin fjärde polska destination, Poznan, från Malmö. Dessutom ökas antalet avgångar till Katowice från tre till fyra avgångar i veckan med start den 29 mars.

I och med den nya destinationen Poznan erbjuder Wizz Air elva direktlinjer från Malmö. Förutom de polska destinationerna Gdansk, Katowice, Warszawa och Poznan trafikerar bolaget också Belgrad, Budapest, Bukarest, Cluj-Napoca, Skopje, Sofia och Tuzla.

Svenskarnas intresse för både affärs- och turistresande till Polen har ökat under de senaste åren. Wizz Airs expansion från Malmö Airport bidrar till den positiva resandeutvecklingen.

Flygplanstypen som används på linjen till Poznan är en Airbus A320 som rymmer 180 passagerare. Biljetter finns tillgängliga på bland annat www.wizzair.com

Flygbolaget Wizz Air grundades i september 2003 och har inriktat sig främst på den central- och östeuropeiska marknaden. Idag har flygbolaget 18 baser i olika länder och flyger på 102 destinationer i 36 länder.