På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

O’Learys har öppnat på Malmö Airport

2015-07-01, kl. 15:57

O’Learys sportbar har i ett samarbete mellan SSP och Swedavia nu öppnat på Malmö Airport. 136 sittplatser där du kan njuta av mat, dryck och sport utlovas.

– O’Learys handlar om passionen för våra fans, sporten, stämningen, maten och drycken, säger Wilhelm Vintilescu, VD på O’Learys Trademark. Det känns fantastiskt roligt att veta att vi nu kommer att dela med oss av denna passion till resenärerna på Malmö Airport. Vi tillför både något nytt till flygplatsen och ett varumärke som är välkänt och uppskattat av många resenärer.   

Jättekul att vi får nya kända varumärken hos oss som lyfter resenärsupplevelsen, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport. O ‘Learys finns idag på bland annat på Arlanda och Landvetter och är produkter som passar väl in på en flygplats.

O’Learys är det första stora restaurangvarumärket på Malmö Airport. Det finns 136 sittplatser i restaurangen där du kan slå dig ner och få mat och dryck serverad. Restaurangen ligger efter säkerhetskontrollen på Malmö Airport och är byggd på båda sidor av gångstråket. Öppettiderna anpassas efter flygens avgångstider. 

O'Learys på Malmö Airport