På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Pristina ny destination från Malmö Airport

2012-04-17, kl. 10:05

Malmö Airport fortsätter att växa som utrikesflygplats och erbjuder nu ytterligare en reguljär lågprisdestination. Den 21 juni börjar flygbolaget Belle Air Europe flyga till Pristina en gång i veckan, och antalet avgångar ökar till två i veckan från den 16 juli. Belle Air Europe blir det tredje lågprisbolaget på Malmö Airport.

Belle Air är baserat både på Tirana International Airport och på Pristina International Airport. Från sommaren 2012 blir Malmö Airport flygbolagets första destination i Skandinavien och den nordligaste i flygbolagets nätverk. Pristina blir den fjortonde lågprislinjen som erbjuds från Malmö Airport till en utrikesdestination.

- Vi är mycket glada över att Belle Air som ytterligare ett europeiskt lågprisbolag väljer att etablera sig på Malmö Airport. Nu kan vi erbjuda våra resenärer ett smidigt sätt att flyga direkt till Pristina, Kosovo, säger Peter Weinhandl, flygplatsdirektör Malmö Airport.

Belle Air börjar flyga från Malmö Airport till Pristina den 21 juni och avgången ligger på måndagar. Den 16 juli ökar man frekvensen med en avgång på torsdagar, vilket gör att resenärerna kan välja på två avgångar varje vecka. Belle Air trafikerar sträckan med en Airbus 319 som har 144 stolar.

Läs mer om flygbolaget Belle Air på www.belleaireurope.eu