På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Råby nytt stopp för Flygbussarna från Malmö Airport

2014-05-05, kl. 11:30

Nu blir det enklare att resa till flyget för hotellgäster och de som jobbar i företagsområdet Gastelyckan utanför Lund. Från och med lördag den 3 maj gör Flygbussarna ett nytt stopp vid Råby trafikplats på vägen från Lund mot Malmö Airport.

– Det finns ett intresse från arbetsplatser och hotellgäster i området för att resa direkt till och från Malmö Airport. Vi hoppas att den nya hållplatsen ska förenkla och spara tid för många resande, säger Mikael Skoglund, affärschef på Flygbussarna.

Hållplatsen ligger på motorvägen E22 vid avfarten mot Gastelyckan och Lund Södra. Resan mellan Råby trafikplats och Malmö Airport tar cirka 26 minuter.

I närheten ligger bland annat det nyligen invigda Radisson-hotellet Park Inn med många internationella gäster. I företagsområdet Gastelyckan arbetar mer än 3 000 personer, en stor del av dem på Tetra Paks anläggning.

Resan mellan Malmö Airport och Råby trafikplats kostar 99 kronor för vuxna och 79 kronor för ungdomar och pensionärer vid köp på www.flygbussarna.se. Biljetterna är öppna och giltiga på valfri avgång inom tre månader från köptillfället.